Online nyerőgépek – népszerű szórakozás a pénznyerésért

Könnyű elkezdeni játszani a kaszinóban. Csak be kell fizetnie és kiválasztani a legjobban tetsző nyerőgépet. Ez az a pont, ahol a szerencsejátékosoknak elkezdődhetnek az első problémáik. Melyik gépet részesítsük előnyben? Ha vannak különbségek a szoftvergyártók között? Hol van a maximálisan elérhető nyeremény? Mivel az online nyerogepek nagy választékkal rendelkeznek, a választék valóban óriási. Mindenekelőtt a témára kell figyelni, mert így lehet megérteni, hogy mennyire alkalmas az Ön számára a készülék a megjelenés alapján. Már azután, hogy tanulmányoznia kell a jellemzőit és a funkcionalitását, hogy kiválaszthassa a legjobb lehetőséget. A legfontosabb dolog az, hogy egy bevált platformot használjon a játékhoz, mint például a Weiss.bet. Miért fontos ez? Az egész arról szól, hogy a csaló szervezetek megpróbálhatják birtokba venni az Ön pénzeszközeit. Ebben az esetben a nyeremények kifizetése veszélybe kerül.

Az online nyerőgépek osztályozása: mely játékok állnak a szerencsejátékosok rendelkezésére?

A szerencsejátékok világa elképesztő sokszínűséggel bír. A szerencsejátékosok a legszokatlanabb témájú nyerőgépek sokaságához férhetnek hozzá. Ezek mindegyike két nagy kategóriába sorolható: klasszikus gépek és video slotok. Az elsőt nagyon népszerűnek tartják, mert rendkívül hasonlít a „félkarú banditákra” – a szárazföldi klubok korai képviselőire. A második nem marad le a keresletben, mert nagyon érdekes kiegészítésekkel rendelkezik bónusz körök formájában.

Klasszikus nyerőgépek

A szórakozásnak ez a változata a lehető legegyszerűbb szerencsejáték. Még egy kezdő is képes lesz megérteni, aki épp most nyitja meg az iGaming világának kapuit. Az ilyen gépek fő megkülönböztető jegye – a használt szimbólumok. Itt nem talál különféle képeket, csak gyümölcsök és számok képeit. Ami a bónusz szimbólumokat illeti, azokkal sem találkozhat. A játék nagyon monoton, a nyeremények nem olyan nagyok, mint a video slotoknál. Akkor miért olyan népszerű ez a kategória? Minden a nosztalgiáról szól. Felébred, amint a szerencsejátékos szemei kinyitják az 5×3-as mezőt a gyümölcsök fényes képeivel. Az ilyen nyerőgépek legnépszerűbb változata a Crazy Monkey. Íme a főbb jellemzői:

 •     a maximális nyeremény x11750;
 •     a játékosok visszatérési aránya 96%;
 •     nyerő sorok száma – 9 darab, mindkét irányban működik;
 •     fogadási limitek – 1 és 850 euró között.

A játék asztali és mobileszközökön is elérhető. Fejlesztője az Igrosoft – a szerencsejáték-iparban népszerű szolgáltató. Ha érdekelnek az ilyen nyerőgépek, akkor érdemes odafigyelni az ilyen szórakozásokra:

 •     888 Gold a Pragmatic Play-től – nyerj akár x2000 nyereményt egy 97,52%-os RTP-vel rendelkező játékban;
 •     Mystery Joker a Play’n Go-tól – gyűjtsd össze a citrom, cseresznye, szőlő és harang kombinációkat, hogy x6020%-os szorzókat nyerj.
 •     7 Betsoft by Betsoft – élvezze a valódi gépként tervezett nyerőgépet, amely 3×1 játékmezővel rendelkezik;
 •     A Hot 777 a Wazdantól egy közepes volatilitású gép, 96,19%-os visszatérítési százalékkal és 0,1 €-tól 100 €-ig terjedő fogadási limitekkel;
 •     Ultra Hot deluxe by Greentube – szerezz gyakori nyereményeket egy alacsony varianciájú játékban, amelynek maximális tétje 50 €.

A klasszikus gépek nem rendelkeznek bónusz körökkel és speciális szimbólumokkal, mint például vad szimbólumokkal vagy scatterrel. Ha változatosabban szeretné eltölteni az időt, érdemes az  video slotokról  választani. Az alábbiakban ezek főbb jellemzőiről számolunk be.

Videó nyerőgépek

Különböző témák, nagy nyeremények, bónusz körök és kockázati játék – ez mind a video slotokról szól. Minden jó hírű kaszinóban elérhetőek, amely megnyitja kapuit a szerencsejátékosok előtt. A legjobb lehetőség kiválasztásához el kell döntenie a témát:

 •     Egyiptom – Book of Ra by Greentube, Sun of Egypt 2 by 3 Oaks, Luxor Gold Hold and Win by Playson;
 •     Ázsia – Sakura Fortune by Quickspin, 72 Fortunes by Betsoft, Lotus Charm by 3 Oaks;
 •     könyvek – Book Of Aztec by Amatic Industries, Book of Wealth by Mancala Gaming;
 •     Magic – Baba Yaga Tales by Spinomenal, Magic Apple 2 by 3 Oaks;
 •     állatok – The Dog House by Pragmatic Play, Big Bamboo by Push Gaming;
 •     mitológia – Gates of Olympus a Pragmatic Play-től, Anubis Moon az Evoplay-től, Rise of Triton a Betsoft-tól.

A témán kívül a nyerőgép teljesítményét is érdemes megnézni. Ezek közül a legfontosabb az RTP. Ez mutatja meg, hogy anyagilag mennyire nyereséges ez vagy az a gép. Az átlagos érték 95%. Nem ajánlott olyan gépeken játszani, amelyek megtérülési százaléka ennél a számnál kisebb.

Egy másik fontos árnyalat a volatilitás. Ez azt mutatja meg, hogy milyen gyakran jelennek meg a nyeremények a tárcsákon, és mekkora lesz a pénzügyi értékük. Az alacsony variancia a kis nyeremények gyakori megjelenését jelenti. A magas volatilitás azt biztosítja, hogy a nyereménykombinációk ritkán alakulnak ki, de az ösztönzők összege meglehetősen nagy lesz.

Progresszív nyerőgépek: amit tudni kell

Ez a gépváltozat nagyon népszerű a kaszinókban. Ennek oka egyszerű – a nagy pontszámok megtörésének lehetősége. Mindössze annyit kell tennie, hogy fogadásokat tesz. A jackpot mérete fenomenális, akár több millió euró is lehet. Ez nem fix, és növekszik minden egyes tét szerencsejátékosok. Az egész lényege az, hogy a maximális nyereményt képezik belőlük. Drop egy ilyen nyeremény eshet ki egy teljesen véletlenszerű pillanatban. Megjelenését nem lehet befolyásolni, mert minden ilyen gép véletlenszám-generátor alapján működik. Rendszerint magas RTP-vel és volatilitással rendelkeznek. Előnyük a bónusz funkciók sokfélesége. Még ha nem is sikerül, a szerencsejátékosok akkor is nagy pénznyereményt nyerhetnek.

Összefoglalva, az online nyerőgépek egy egész világot jelentenek, amely lehetővé teszi a szerencsejátékosok számára, hogy élvezzék a különböző témákat és nyereményeket. Nem számít, hogy a gép melyik változatát választja. A lényeg – az ilyen szórakozás lehetővé teszi, hogy ne csak kellemesen, hanem hasznosan töltse az időt.